Om Ellen

BEST FOR BARN

En mor, mamma, tante, barnehageeier og først og fremst jeg er Ellen, som vil det beste for barn- BfB

Barns utvikling blir til av hva omgivelsene inspirer barna med av magiske og hverdagslige opplevelser, gjøremål og lek.

Jeg har opplevd å ha et barn som sklir elegant gjennom tilværelsen uten mange feilskjær, og et barn som har måttet kjempe seg gjennom alle livets små og store detaljer. 

Livet har gitt meg en gave som jeg vil pakke ut og dele med dere og resten av verden. Min kunnskap som jeg har opparbeidet meg gjennom å drive barnehager i snart 30 år, må ut i verden. Hvis jeg kan hjelpe 1 barn til å slippe å gå gjennom det min datter og vi som familie har måttet gå igjennom. Så vil mitt liv og denne siden gi en fundamentalt dyp mening!

 Vi har lært gjennom å være åpne, alternative og aldri gi opp. Den dagen spesialpedagogen på skolen,  i 3.klasse sa til  datteren min: "Helene, du skal være glad hvis du lærer deg å skrive navnet ditt." Da tente tigermammaen med alle sine krefter og klør. Denne påstanden skal aldri bli en sannhet.

Veien har vært lang, vi har vært hos Norges fremste eksperter, vi har vært i utlandet, vi har trent, lagt om kost, vi har kjempet og grått.

Vi kom i mål! Helene gikk i sommer ut av videregående med gode karakterer i alle fag, 24 år gammel.( matte ble en 2er, men det var som en 6er for oss!!) Til høsten begynner hun på barnehagelærerstudiet! Det er for oss så stort at jeg fortsatt får tårer i øynene av at dette har blitt en mulighet.

Så kjemp når det er verdt å kjempe. Det gjelder å aldri gi seg!